VasoQure Goes

Vacuümtherapie Goes maakt als één van de eersten in Nederland gebruik van vacuümtherapie in combinatie met fysiotherapie. Vacuümtherapie is een succesvolle behandelmethode waarmee uw beenklachten snel verholpen kunnen worden. Veel van de klachten aan de benen ontstaan voor een belangrijk deel als gevolg van een verstoring van de bloedsomloop en dan vooral in de dunste vaatjes, de zogenaamde haarvaatjes. Met vacuümtherapie wordt deze circulatie gestimuleerd en treedt herstel op.

Vacuümtherapie is o.a. zeer succesvol bij:

Uw fysiotherapeuten:

Openingstijden:

Maandag:       07.30-21.00 uur
Dinsdag:         07.30-21.00 uur
Woensdag:     07.30-21.00 uur
Donderdag:    07.30-21.00 uur
Vrijdag:           07.30-21.00 uur
Zaterdag:        07.30-15.00 uur

Informatie over locatie Goes

Fysiotherapie Goes-Zuid heeft veel ervaring bij de behandeling van pijnlijke, rusteloze en verkrampte benen. De praktijk maakt hiervoor veel gebruik van vacuümtherapie, door de goede resultaten die zij met behulp van de therapie bereiken met patiënten.

De locatie is gesitueerd in de Zeeuwse plaats Goes in de wijk Goes-Zuid. U kunt hier in alle rust uw behandeling ondergaan.

Er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd voor de vacuümtherapie behandeling. Eventuele benodigde fysiotherapie behandelingen worden afhankelijk van uw verzekering, geheel/deels of niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Of vacuümtherapie geschikt is voor uw specifieke klachten, wordt tijdens de intake bepaald.

  • Adres

    ‘s-Gravenpolderseweg 37 A, 4462 RA Goes

  • Email

    info@vacuumtherapienederland.nl

Neem contact op

Invulvelden

Vasoqure vragenlijst

Locatie Goes
een moment geduld a.u.b.