VasoQure Purmerend

VasoQure Purmerend vindt u binnen Fysiotherapie Overwhere in de gelijknamige wijk in Purmerend. De uitermate succesvolle aanpak is een combinatie van fysiotherapie en vacuümtherapie. U wordt van a tot z begeleid door 1 van onze fysiotherapeuten.

Vacuümtherapie is een succesvolle behandelmethode waarmee uw beenklachten snel verholpen kunnen worden. Veel beenklachten ontstaan voornamelijk als gevolg van een verstoring van de bloedsomloop en dan vooral in de dunste vaatjes, de zogenaamde haarvaatjes. Met vacuümtherapie wordt deze circulatie gestimuleerd en treedt herstel op.

Vacuümtherapie is o.a. zeer succesvol bij:

Informatie over locatie Purmerend

Fysiotherapie Overwhere heeft veel ervaring bij de behandeling van pijnlijke, rusteloze en verkrampte benen. De praktijk maakt hiervoor veel gebruik van vacuümtherapie, door de goede resultaten die zij met behulp van de therapie bereiken met patiënten.

De locatie is gesitueerd in Purmerend in de wijk Overwhere. U kunt hier in alle rust uw behandeling ondergaan.

Er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd voor de vacuümtherapie behandeling. Eventuele benodigde fysiotherapie behandelingen worden afhankelijk van uw verzekering, geheel/deels of niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Of vacuümtherapie geschikt is voor uw specifieke klachten, wordt tijdens de intake bepaald.

Openingstijden:

Maandag:    08.00 – 19.00 uur
Dinsdag:      08.00 – 19.00 uur
Woensdag:  08.00 – 19.00 uur
Donderdag: 08.00 – 19.00 uur
Vrijdag:        08.00 – 18.00 uur
Zaterdag:     08.30 – 12.00 uur

  • Adres

    Gasinjetstraat 2, 1442 WN Purmerend

  • Email

    info@vacuumtherapienederland.nl

Neem contact op

Invulvelden

Vasoqure vragenlijst

Locatie Purmerend
een moment geduld a.u.b.