Patiëntervaringen

Hieronder leest u een enkele ervaringen van patiënten die de Vacuümtherapie hebben ondergaan. De ervaringen en de weergegeven personen zijn absoluut geen fictie. Sterker nog; onze patiënten dringen er in veel gevallen op aan om hun ervaringen door ons te laten delen!

Mijn nachten en rustmomenten werden jaren beheerst door onrustige benen en armen. Al na de eerste behandeling met de vacuümtherapie merkte ik resultaat en voelde ik verbetering. Vanaf de tweede behandeling heb ik ’s nachts nooit meer beneden gezeten. De vacuümbehandeling heeft ervoor gezorgd dat ik weer prima slaap en dat ik mijn medicatie heb kunnen halveren.

Frans Korndorffer, 07-01-2016

Ik ben nu voor de vierde keer in behandeling en merk al resultaat. Prima behandeling en vriendelijkheid.

G.H. Tammer, 01-10-2015

Natuurlijk had ik er weinig fiducie in, omdat het bij een vriendin van mij geen effect had gehad. Bij mij heeft de therapie echter een geweldig resultaat gehad! ’s Nachts geen uren meer wakker liggen, ik voel me daarom ook fitter overdag. Dus Geweldig resultaat!! Hoop uiteraard dat het zo blijft.

Willeke van Tijn, Amsterdam

Mijn ervaring met de vacuümtherapie is alleen maar positief. Alles is netjes, personeel is uitstekend. Ik begin al wat te merken.

Dhr. Kwant

Het is een bijzondere ervaring! Na 9 behandelingen zijn mijn enkels weer slank. Ik ben erg blij.

Mw. Thomis, Utrecht

Tijdens de open dag heb ik me direct laten inschrijven voor de behandeling van mijn klachten: veelvuldige nachtelijke krampen, restless legs en polyneuropathie. (waarvan de reumatoloog zei dat er geen remedie tegen was!) Na 6 behandelingen was er al merkbare reactie. Nu na 10 behandelingen lijkt het stabiel en zijn mijn klachten voor een groot deel verdwenen. Niet voor 100%, maar ik ben heel tevreden. Ook ben ik heel tevreden over de medewerkers van de praktijk. De sfeer is erg plezierig en iedereen is even vriendelijk. Met dank.

Elisabeth Hekkema, 7-8-2015

Verstoring van de doorbloeding van mijn spieren bracht mij bij de vacuümtherapie. Bij de 2e behandeling voelde ik reeds de warmte in mijn benen die ik vergeten was ooit te hebben gehad. De doorbloeding werd beter. Mijn pijn is weg, ik kan weer wandelen wat ik heel graag doe. En chapeau voor alle werknemers en begeleiders. Wat een service!

Loes Daman

Het geeft een goede doorbloeding.

Mw. Van de Kwel.

Na het wegspuiten van spataders in beide benen heb ik 21 jaar met klachten gelopen aan één been. Dit varieerde iedere nacht van een ‘hete’ voet, een afknellend gevoel, het moeten bewegen van mijn been en het gevoel van honderden mieren in mijn voet en tenen. Geen arts kon iets voor mij doen en ik had echt het idee dat men mij niet geloofde. Toen ik naast al deze klachten de laatste maanden ook nog soort nachtelijke kramp kreeg in datzelfde been, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar de vacuümtherapie gegaan. Ik verwachtte er eigenlijk niets van want ik had de klachten al 21 jaar. Maar na de eerste behandeling had ik het gevoel dat mijn klachtenvoet in de 7-up hing. Het prikkelde en tintelde en ik dacht: “ik heb mijn voet weer terug”!. Inmiddels ben ik 8 behandelingen verder en kan ik bijna weer normaal slapen. Ik ben zó blij hiermee, dat kan ik u niet vertellen. Je denkt: de VacuMed hoe kan dat nou helpen? Je voelt er niet eens wat van, maar ik kan het echt iedereen aanraden die ook maar iets herkent van mijn klachten! Voor mij is het na al die jaren een verademing. Voor mezelf besloten dat ik doorga met 1x per maand een behandeling in de VacuMed om mijn been op peil te houden. Een dankbare klant!!

Marja Scholten.

Klacht: jeukende onderbenen vanwege mijn spataders. Ook erg vlug moe omdat mijn benen dan zwaar aanvoelen. Nu al na twee behandelingen al geen prikkelende benen meer en mijn uithoudingsvermogen in mijn benen is ook enorm toegenomen. Ga nog voor twee behandelingen omdat de belasting van twee keer per week reizen teveel is bij de rest van mijn privéleven. Dan ga ik wel het enthousiasme van de mensen hier missen met hun hartelijke ontvangst en goede verzorging.

Mw. Termet, 31-3-2015

Ik kom uit de natuurgerichte gezondheidszorg. Na de eerste 2 behandelingen voelden mijn benen al heel anders aan. Ik had geen nachtelijke krampen meer, de zware benen voelden lichter en  de vreemde prikkelingen verdwenen geleidelijk. De begeleiding is zeer professioneel en er is veel aandacht. Na 6 behandelingen ga ik weer lichtvoetig en lichtbenig door het leven. Aanrader!!

Marjo Kietselaer, 4-3-2015

3,5 jaar pijn in de benen in 4 weken opgelost…. Top
Bedankt allemaal.

Truus Engelbertsen, 12-03-2015

Na 5 behandelingen ben ik van mijn rusteloze benen af en slaap ik weer ’s nachts. Mijn bekkenpijn is weg… Geweldig behandeld. Hele fijne praktijk. Bedankt!

Groetjes Marjo, 13-02-2015

Ben via de site bij de praktijk terecht gekomen en had geen idee wat ik me ervan voor moest stellen. Maar de personen die hier werken hebben mij uitstekend uitgelegd wat er ging gebeuren en hebben me perfect behandeld. Het heeft voor mij uitstekend gewerkt! Ik had hele vermoeide benen en na 12 behandelingen is dit voor 80% over. Ben heel tevreden en goed ontvangen.

B. Hoogendoorn, 22-01-2015

Na jaren pijn te hebben gehad in mijn grote teengewricht nu klachtenvrij na 10 behandelingen. In het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik er maar mee moest leren leven. Ik zeg: “aanrader”!!

Inge van Doorn, 22-01-2015

Ik heb het als erg goed en prettig ervaren. Goede begeleiding en adviezen.

P. Mulder, 19-01-2015

Aanvankelijk zag ik geen heil in de vacuümtherapie. Maar schoorvoetend en voetje voor voetje ging ik overstag. Nu bevrijd van al mijn klachten zet ik weer mijn beste beentje voor en vacuümverpakt of niet, wees zeker dat ik weer van het leven geniet. Ook het personeel was niets teveel.

Luuk van der Wee, Nieuwegein, 05-01-2015

Diabetes-voetklachten zijn aanzienlijk verminderd. Fijne omgeving , goede zorg.

Franck van der Heijden, 12-01-2015

Na een dag wandelen had ik hele zware vermoeide benen. Nu merk ik dat ik na zo’n voor de benen vermoeiende dag veel sneller herstel. Na een half uurtje zitten is het zware gevoel al weer verdwenen en heb ik weer voldoende energie. Al vanaf mijn 17e kamp ik al met spataderen. Na vele operaties en wegspuiten was dit nog een laatste poging. Ik ben heel blij met deze verbetering en minder ‘lood in de benen’.

Mw. Miltenburg, 12-12-2014

Ik kwam voor klachten bij het lopen aan het linkerbeen. Na een paar behandelingen bleek echter dat mijn klachten niet van etalagebenen kamen maar een hele andere oorzaak hadden. Ik ben doorverwezen naar een andere gespecialiseerde fysiotherapeut. Conclusie: Ik ben blij dat ik geweest ben. Zeer kundige en prettige medewerkers en fysiotherapeut.

A. Lammers

Last van spataders, nachtelijk krampen en rusteloze benen. Deed ’s nachts geen oog dicht. In het Stadsblad stond een advertentie van de vacuümtherapie. Contact opgenomen en met de behandeling begonnen. Het was bij mij gelijk resultaat, de behandeling sloeg erg goed aan. In totaal 6 behandelingen gehad. Ik kan weer rustig slapen. Ik ben erg blij dat ik de behandelingen heb gehad. Super!  Totaal geen spijt van, ik raad het iedereen aan: gewoon proberen!

Onbekend.

Mijn ervaring is: ik kwam hier en rekende nergens op. Baat het niet dan schaadt het niet. Na 12x kom ik tot de conclusie dat er een verbetering is van ca. 50% tot 60%. Ik kan het iedereen aanraden.

H. Ebskamp, 17-11-2015

Van de resultaten van de behandeling kunnen we nog weinig zeggen, maar de ontvangst is supergoed. Intakegesprek en toezicht bij de behandeling was zeer goed en professioneel. Dat was het.

Fam G. Prins., Hilversum

Inmiddels is de behandeling aangeslagen en zijn we zeer tevreden. Behandeling is niet zwaar. Prettige verzorgers en begeleiding. Lichte verbetering.

J. Stitselaar

Zojuist de 7e behandeling gehad. Ik ben hier gekomen omdat ik al jaren last heb van oedeem in mijn onderbenen. Het resultaat is al goed zichtbaar.

J. De Boer, Maarssen

Allereerst zeer vriendelijke en deskundige benadering en hulp. Eerste prognose eerlijk gegeven: kans nihil op verbetering. Maar toch na enkele behandelingen activiteit in probleembeen waar te nemen. Ik ga in ieder geval door met de behandeling.

Onbekend.

Ik ben blij dat ik de vacuümtherapie heb ontdekt en ik heb heel veel baat bij de behandeling. Ik ben met 3x in de week begonnen en ga nu 1x in de maand. Ik raad iedereen aan de behandeling te volgen en de mensen die ik ken hebben er ook allemaal baat bij.

Mevrouw Jonkman, 24-12-2014

Wat een heerlijkheid! Na 6 behandelingen voelen mijn benen weer als vanouds aan. Al na de eerste behandeling voelde ik verbetering. Team vacuümtherapie hartelijk bedankt !!

C.H. de B

Ik had nogal vreemde klachten, maar we gingen het proberen. Na een aantal behandelingen is het voor 90% verdwenen. Hulde voor deze techniek. Daarbij voor de behulpzame en vriendelijke begeleiding ook mijn complimenten. Als het nodig mocht zijn, ga ik toch weer daarheen.

M.vr.gr. Gerda Hensbroek, 1-12-2015

Heel goede ervaring en veel verbetering. Succes!

Onbekend.

14x geweest. Helaas geen verbetering. Diagnose was CIAP. Van tevoren is dit mij wel gezegd. Personeel superaardig en deskundig. Fijn om te komen.

Groetjes,

Mw. Brouwer, 25-11-2014

Bij toeval het bestaan van de vacuümtherapie ontdekt. Na 10 behandelingen van mijn koude voeten probleem af. Ik kan iedereen met beenklachten deze behandeling aanraden.

B.J.H. van Berkel, 18-01-2016

Na een behandeling van 9x in de VacuMed is mijn RLS (restless legs) voor 90% afgenomen. Het vocht in mijn onderbenen is voor 100% afgenomen. Ben zeer tevreden over de begeleiding.

A. H. Uijlenhoed, 1-3-2016

Ik heb al jarenlang lymfoedeem. Het gaat nu een stuk beter sinds ik de beenkliniek heb ontdekt. Ik ben daarheen gegaan en heb grote resultaten bereikt. Geen rusteloze benen meer en geen krampen meer. Mijn been is dunner geworden. Lymfoedeem zal niet helemaal overgaan, maar wel veel verlichting gekregen.

M. Jansen-van Wetserlienen, 24-3-2016

De behandeling van rusteloze benen met vacuümtherapie is een unieke behandeling. De doorstroming van het bloed wordt bevorderd, de rusteloosheid neemt af. Maar bewegen/lopen blijft een voorwaarde voor gezonde benen.

Hingo van den Berg, 18-1-2016

Ik heb mijn behandeling als zeer positief ervaren. Jullie waren zeer vriendelijk en attent. Mijn klachten zijn 100% beter geworden. Ik kan het iedereen aanraden om deze behandeling te doen. Je komt zeker van je klachten af.

Jacoba de Vreugd,  12-01-2016

Na een onderzoek in Frankrijk bij een neuroloog kreeg ik de uitslag dat de uiterste bloedhaarvaatjes in mijn benen aan het afsterven waren. Wat moest ik doen? Maar ik las een artikel over de vacuümtherapie en ben meteen daarmee begonnen. Na 24 behandelingen voelde ik me geweldig. Geen doof gevoel meer in mijn benen. Ik voelde dat ik mijn voeten kon afwikkelen. Voelde weer verschil tussen tapijt en parket. Geen zware benen meer. Ik ben heel goed begeleid en nu na afloop ben ik heel dankbaar en gelukkig. Hartelijk dank team van de vacuümtherapie.

M.P. Donkersloot

Al vele jaren heb ik vooral in de winter en herfstperiode last van carpaal tunnel klachten in beide armen, vooral ’s nachts en in de ochtend. Via mijn moeder, die al na 6 keer van haar klachten af was, ben ik hier terecht gekomen. De therapie lijkt zo simpel en het is bijna niet te geloven, maar na 7x ben ik van mijn klachten af. Geen operatie, en geen ziektewet!! Ik ben er superblij mee. Thanks.

Grace de Jong,  14-01-2016

© 2017 Vacuümtherapie Nederland , gerealiseerd door FysioPromotor